Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Nejlepší značka kočárků

Nejlepší značka kočárků

Český internet se jen hemží titulky typu: nejlepší značky kočárků, nejlépe hodnocené kočárky, nejluxusnější kočárky nebo nejprodávanější kočárky.

Nezkušeností a neznalostí nastávajících maminek, zejména prvorodiček - potencionálních zákaznic, využívá na internetu spousta marketérů a prodejních firem. Neplatí to pouze pro oblast věcí pro miminka, ale nákupů zboží všeobecně.
V online prostředí hledá dennodenně informace každý z nás. A využívá se toho, že se mnozí spolehneme na volbu "já si to přece vygooglím".

Je toto rozhodnutí, potažmo výsledek hledání vždy korektní?

Na to se Vám v následujících odstavcích pokusíme odpovědět a ukážeme, jak to vlastně s těmi "nejlepšími kočárky" je.

Nejlépe hodnocené kočárky

naleznete zpravidla ve srovnávačích nebo na recenzních webech.

Ty „vyplivnou “ty nejlepší, nejprodávanější, zkrátka TOP produkty". Zmiňované typy webů vypadají obvykle nezávisle, ale není tomu tak vždycky. Mají za úkol především generovat zisk z prokliků na stránky prodejců nebo zajistit skvělé PR svým placeným inzerentům.

Pro ukázku nabízíme screeny jednoho z mnoha recenzních webů.

Věříte tomu, že např. tento kočárek obsadil hned 5x vítěznou příčku a to jak v ČR, tak i na Slovensku? Velká náhoda, že?

Odkaz z Absolutního vítěze srovnávacího testu (na stejných „nezávislých“ stránkách) vede čirou náhodou na portál největšího tuzemského eshopu. Prostě jde vždy pouze o důmyslně propracovaný internetový MARKETING, který má za cíl ovlivnit (většinou pozitivně) Váš názor na vyhledávaný produkt.

Otázkou teď zůstává…

jak vybrat kočárek, když se nemůžete vždy spolehnout na srovnávače a recenzní weby? Zde je návod pro opravdu nezávislou orientaci a posouzení jakéhokoliv zboží, nejen kočárku.

vybírejte dle skutečných recenzí a zkušeností uživatelek. Na našem webu je najdete například ZDE

- dobrým vodítkem jsou FB recenze, které rovněž vkládají reální uživatelé: např. TADY

- Heuréku jen tak nikdo neošálí a dobrým vodítkem jsou recenze na daný obchod od skutečných kupujících: https://obchody.heureka.cz/jasminecz-cz/recenze/

Nejlepší značka kočárků - 1739411 - Nejlepší značka kočárků

Nejlepší značka kočárků