Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Největší veletrhy kočárků v roce 2024

Největší veletrhy kočárků v roce 2024

Veletrh kočárků 2024Veletrh ProDítě 2024 - největší tuzemská akce tohoto formátu u nás

Nezapomenutelný zážitek s největším výběrem kočárků, autosedaček a dalšího dětského sortimentu nabízí právě akce ProDítě. Tradičně zde budeme vystavovat i my - česká značka Jasmine!

Těšíme se na Vás od 29. února do 2. března 2023 na půdě brněnského výstaviště, kde shlédnete nejnovější trendy a inspirace pro vaše děti. Tato výstava nejen kočárků se letos koná v hale V, která svou imponující velikostí 100x126 metrů představuje jednu z největších expozic v rámci výstaviště BVV Brno.

Navštivte Jasmine na stánku číslo 22 a objevte naše inovativní produkty. Čeká Vás široký výběr kočárků, autosedaček, zimních fusaků z ovčí vlny, rukávníků, ergonomických nosítek, dek do kočárku a dalších doplňků pro vaše miminka. Budeme představovat naši novou řadu kombinovaných kočárků Bennetta New, kterou jsme v předpremiéře představili již na podzimním veletrhu For Kids v Praze. Pro rodiče očekávající dvojčata nebo další přírůstek do rodiny máme připraven speciální kočárek pro dvojčata Duo Life a mnoho dalšího.

Užijte si jedinečný nákupní zážitek, kde každý rodič najde to, co potřebuje. Nechte se inspirovat nejen širokým sortimentem, ale i odbornými přednáškami a workshopy, které budou během veletrhu probíhat.

Prohlídněte si celou naši nabídku: Více o Jasmine

Sledujte naše stránky a náš FB, kde chystáme soutěž o volné vstupenky na veletrh Prodítě.

Největší veletrhy kočárků v roce 2024 - 1741724 - Veletrh kočárků 2024

Veletrh kočárků 2024