Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Nejlepší kočárky Hradec Králové

Prodejna kočárků Hradec Králové

prodeji kočárků a dětského sortimentu se manželé Sotonovi věnují již 27 let. Na počátku, krátce po sametové revoluci začali prodávat hračky ve své garáži na kraji Hradce. Hračky dováželi z Německa a postupně se z garážového obchůdku vypracovali na největší prodejce hraček v okolí. Když se však hračky začaly prodávat i ve větších řetězcích, dostala paní Sotonová nápad, a postupně se začala specializovat na prodej kočárků a autosedaček.

Obchod pro miminka

dostal neobvyklý, anglicky znějící název John Nell. Zajímá Vás, jak vzniklo toto originální pojmenování? Jde o jména dětí manželů Sotonových (přeložených do angličtiny): Honza a Nela. Honza, po studiích na VŠ strávil několik let získáváním obchodních zkušeností v zahraničí, potom se připojil ke svým rodičům a dále pomáhá jejich dětský business rozvíjet.

Nejlepší kočárky John Nell

Kočárky Jasmine v prodejně kočárků John Nellna rozloze 1400 m2 nabídnou k prohlídce více než 300 kočárků a 100 autosedaček, a to není vše☺. Naleznete zde také vše potřebné pro vaše miminko od doplňků ke kočárkům, potřeb ke kojení, koupání, až po postýlky, matrace do postýlek, hračky nebo dětské oblečení.

Celkově jde o prezentaci více než 160 značek na jednom místě. A nechybí zde ani kočárky české značky Jasmine, které mají v John Nellu své početné zastoupení.

A proč do prodejny Nejlepší kočárky John Nell zavítat?

Navštívíte obchod s kočárky s největším výběrem v Královehradeckém a Pardubickém kraji, a navíc máte jistotu, že se Vás ujme milý, školený personál, který vždy najde tu nejlepší možnou volbu vystihující vaše potřeby a přání.

Samozřejmostí je vlastní, komfortní parkoviště u prodejny, možnost prodeje na splátky Essox, uskladnění kočárku do porodu zdarma nebo zapůjčení náhradního kočárku po dobu případné reklamace.

John Nell v novém!

Prodej kočárků Hradec královéLoni byla dokončena rozsáhlá rekonstrukce prodejny v Kalendově ulici. Nyní se všem zákazníkům nabízí dvoupatrový prostor, velikosti 1400m2, který je věnován dětskému sortimentu, a který krom obřího výběru kočárků, autosedaček, hraček, oblečení, postýlek a mnoha dalšího skýtá také testovací rampu pro elektrické kočárky, toalety pro zákazníky, přebalovací a zkušební kabinku, ale také třeba obří zrcadlo, které ocení rodiče při tvorbě "selfies" se svým novým kočárkem 🙂
 
Najdete zde také exkluzivní showroom, do kterého je nově možnost rezervovat si termín na osobní schůzku, kde se vyškolený personál věnuje pouze vám, kteří si termín rezervovali. Výběr varianty kočárku si tak můžete užít nejen na prodejně, ale také se podívat na další možné varianty k objednání na prezentační televizi u dobré kávy.

Prostě se máte na co těšit a to nejen Hradečáci Smějící se

Nejlepší kočárky John Nell Hradec Králové

Kalendova 747/9a, 500 04 Hradec Králové
Otevírací doba: Po-So: 09:00 – 18:00 hod, Ne: 09:00 – 15:00 hod
Tel.: 607 874 713
info@nejlepsikocarky.cz
www.nejlepsikocarky.cz

Nejlepší kočárky Hradec Králové - 1740864 - Prodejna kočárků John Nell

Prodejna kočárků John Nell