Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Beruška Kočárky Most

Kočárky Most

Majitelka Martina Kaplanová si před 21 lety splnila svůj sen a začala podnikat.

A jak přišla s partnerem na příznačný název? Zamýšleli se nad jednoduchým a lehce zapamatovatelným názvem, který neomrzí ani za delší dobu. Výběr názvu nakonec směrovali k něčemu milému, příjemnému, co vyloudí radost a úsměv na tváři. Finální název dětského obchodu Beruška kočárky byl nakonec zcela jasnou volbou.

Beruška Most

To, že je tato specializovaná, bezbariérová prodejna v Mostě a širokém okolí velmi populární, svědčí fakt, že se samotný obchod v průběhu své 20 leté existence již 3x zvětšoval až do nynější velikosti 300 m2.

A opravdu si vybere každý. Naleznete zastoupení cca 16 značek kočárků, což je výstava okolo 100 ks kočárků typů: kombinované kočárky, golfáče nebo kočárky sportovní. Dále zde najdete široký výběr autosedaček, na které se také specializují. Kojenecké potřeby, kojenecké oblečení, potřeby pro maminky od těhotenství k mateřství, nosítka, pleny, chodítka, postýlky s příslušenstvím, prostě vše pro vaše miminko.

K dalším benefitům obchodu Beruška Most patří profesionální a srdečný přístup k zákazníkovi, servis kočárků, malý hrací koutek pro děti, rozvoz většího zboží v Mostě a do 10 km zdarma nebo individuální, pružná otevírací doba dle konkrétní domluvy.

Podnikání je paní Kaplanové a jejímu příteli srdcovou záležitostí. Beruška je jejich radost i díky několika generacím spokojených zákazníků. S vděčností v srdci vychází vstříc přáním a požadavkům lidiček, kteří ji navštíví a má vždy skvělý pocit, pokud odcházejí spokojeni a s úsměvem na tváři.

Beruška kočárky

Lipová 803 OC KAHAN, 434 01 Most
Otevírací doba: Po-Pá: 09:00 – 17:30 hod, So: 09:00 – 11:30 hod
www.beruskakocarky.cz
tel: +420 606 328736
e-mail: beruskakocarky@seznam.cz

Beruška Kočárky Most - 1739963 - Beruška Most

Beruška Most