Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Kočárky Jasmine nově ve Zlaté Žirafě Klatovy

Zlatá Žirafa Klatovy

Prodejna s mottem „Vše pro párty a vaše děti“ je v provozu ve městě známém svou Černou věží a katakombami již 5 let. Obchod Zlatá Žirafa původně začínal v prostorách o velikosti 35 m2. V důsledku přibývajících spokojených zákazníků a nového sortimentu, přestávala kapacita prodejny stačit, a začalo se uvažovat o přemístění.

Kočárky KlatovyNyní tuto firmu najdete v Klatovech naproti Albertu. Pan majitel, Miroslav Pěkný, propojil původní dva menší obchody v jeden, interiér zmodernizoval a přizpůsobil jej tak i požadavkům těch nejnáročnějších zákazníků. Na ploše okolo 200 m2 najdete opravdu vše pro dětskou či rodinnou oslavu. Specializací Zlaté Žirafy je také nabídka dětské módy od českých výrobců a nejen to… 

Kočárky Klatovy

Obchod se v poslední době začal specializovat také na prodej kočárků. Pan Pěkný využil příležitosti rozšiřování sortimentu a také toho, že v Klatovech jsou jen dva malé obchůdky s kočárky. Navíc kočárky již do zaběhlého konceptu tohoto podniku padnou jak ulité :) Zkrátka zde koupíte vše od dudlíku až po kočárek pro miminko.

Žádný kombinovaný kočárek z obchodu Zlatá Žirafa neopouští prodejnu předaný jen tak v krabici – na místě Vám ho předvede vyškolený personál, můžete si ho sami vyzkoušet a v neposlední řadě ho promažou, ať je hned od začátku připraven k procházkám po městě nebo v náročném šumavském terénu.
Součástí uceleného zákaznického servisu patří zajištění záručního i pozáručního servisu. Drobné opravy se provádí hned na místě.

Ve Zlaté Žirafě Klatovy pro Vás mají připraveny kočárky české značky Jasmine. Přijďte si prohlédnout designové kočárky řady Jasmine Bennetta nebo Jasmine Camino jak v městském, tak i v terénním provedení.

Zlatá Žirafa

ul. 5. května 137, Luby, 339 01 Klatovy (před supermarketem Albert)
Otevírací doba: Po-Pá: 09:00 – 17:00 hod, So: 09:00 – 12:00 hod
www.zlatazirafa.cz
tel: +420 601 323 550
e-mail: obchod@zlatazirafa.cz

Kočárky Jasmine nově ve Zlaté Žirafě Klatovy - 1739180 - Zlatá Žirafa Klatovy

Zlatá Žirafa Klatovy