Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Babyboo Plzeň

Tam, kde najdete vše potřebné pro své miminko . . .

Babyboo Plzeň

Manželé Karáskovi otevřeli v lednu 2016 na největším plzeňském předměstí Lochotín svůj obchod s kočárky, konkrétně v Obchodním centru Atom. Uvažovali, čemu se začít věnovat a po několika nemilých zážitcích a zkušenostech v již existujících a dlouhodobě zavedených dětských prodejnách v Plzni, bylo rychle rozhodnuto. Plzeň do té doby měla několik prodejen dětského zboží, ale recenze na ně a osobní zkušenost, jim ukázala jasnou cestu, kterou se mají vydat. A tak začala společně rodina Karáskových budovat svůj podnik, který sídlí od samého začátku v OC Atom Lochotín.

Kočárky Babyboo…...

Kočárky Jasmine v Babyboo PlzeňSvé prodejně dali název. Z mnoha popsaných papírů s kombinacemi písmen, jmen, citátů a přesmyček se nakonec rozhodli pro jméno Babyboo. To nemá svůj specifický význam, ale často se zarývá do podvědomí lidí, kteří si vybaví reklamu vysílanou v regionálních rádiích namluvenou herečkou a plzeňskou rodačkou Kristýnou Leichtovou „bu,bu,buu bejbybuuuu “, která se stala i tváří obchodu Babyboo. Plzeň a okolí si tento obchod pro miminka začal také postupem času vybavovat díky kvalitní obsluze a profesionálnímu poradenství.

Prodej kočárků není zaměřen jen na trojkombinace nebo dvojkombinace, ale i na kočárky golfové, sportovní, příslušenství, autosedačky, postýlky, kojenecké zboží, prostě vše co je potřeba a co maminky potřebují. A proto, pod jednou střechou v přízemí OC Atomu Plzeň na ploše 300 m2 napočítáte okolo 50 značek kočárků. Průměrně je v Babyboo skladem k vidění nebo rovnou k zakoupení okolo 70-75 kočárků.

Samozřejmě to kočárky nekončí. Zakoupíte zde veškeré doplňky pro miminka, například: fusaky, autosedačky všech věkových kategorií, kompletní sortiment pro spinkání, vše pro koupání, kojenecké zboží, jídelní židličky, lehátka, houpátka, hračky-plyšové, dřevěné, monitory dechu, chůvičky, odsávačky, sterilizátory, pleny látkové i jednorázové …. atd , atd.

Prodejna kočárků Plzeň

Do Babyboo, jakožto do bezbariérové prodejny kočárků se přijít určitě vyplatí. Čeká Vás usměvavý, vyškolený a vstřícný personál. Potěší parkoviště přímo u obchodu, zajištěné zapůjčení náhradního kočárku v případě reklamace, drobný servis kočárků na místě a to nejen zde zakoupených nebo dovoz zboží po dohodě až do domu. Samozřejmostí je také posezení a hrací koutek pro děti. Rodičům se nabízí i úschova kočárku až do porodu.

Novinkou je rozšíření služeb o Babybazar – bazar kočárků, autosedaček a doplňků. Přijďte se určitě podívat! Jsme přesvědčeni, že neodejdete z obchodu Babyboo zklamáni.

OC Atom Kočárky Babyboo

Sokolovská 74, 323 00 Plzeň 1 - Bolevec
Otevírací doba: Po-Pá: 09:00 – 17:00 hod, So: 09:00 – 12:00 hod
www.kocarkybabyboo.cz
Tel.: +420 608 164 560
E-mail: info@kocarkybabyboo.cz

Babyboo Plzeň  - 1740078 - OC Atom kočárky Babyboo Plzeň

OC Atom kočárky Babyboo Plzeň