Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Klokánek České Budějovice

je tu pro Vás již 20 let!

Prodejna kočárků České Budějovice

Ano, letos je to již 20 let, co na stále stejné adrese provozuje paní Burešová společně se svým manželem dětský obchod, který za svou existenci stačil obsloužil již mnoho generací těhotných maminek, které pořídily vše pro miminko právě na tomto místě. 

Paní Burešová měla vždy blízko k dětem, navíc jí bavila práce s lidmi a především, lákala ji možnost samostatně podnikat. V roce 2002 otevřela v Českých Budějovicích jako druhá obchod pro miminka s příznačným názvem Klokánek. A proč si vybrala právě tento název? Samice klokanů zajišťují svým mláďatům teplo a pocit bezpečí. Jde tedy o jakousi symboliku mateřství a péče matek. 

Obchod pro miminka

Klokánek České BudějoviceNabízí na ploše 150 m2 k prodeji nespočet značek kočárků o celkovém počtu bezmála 100 kusů, takže si vybere opravdu každý. Kromě toho v Klokánkovi najdete samozřejmě autosedačky různých věkových kategorií, dětské kojenecké židličky, postýlky, matrace do postýlek a nespočet dalšího kojeneckého a dětského zboží. 

A proč zrovna zavítat do Klokánka? Čeká Vás v něm individuální a odborný přístup manželů Burešových. Zaparkujete přímo před obchodem, máte možnost platit kartou a například si můžete zakoupený kočárek v prodejně nechat v úschově až do porodu. Samozřejmostí je zapůjčení náhradního kočárku po dobu případné reklamace.

A co si přeje paní majitelka do budoucna? Udržet nadále individuální přístup ke každému zákazníkovi, jelikož nejdůležitější je právě spokojenost a radost z nákupu.

Klokánek České Budějovice

Na Sadech 6/5, 370 01 České Budějovice
Otevírací doba: Po: 10:00 – 17:00 hod, Út – Pá: 09:00 – 17:00 hod, So: 9:00 – 12:00 hod
www.klokanek-online.cz
Tel.: +420 777 814 203
E-mail: bures.cb@tiscali.cz

Klokánek České Budějovice - 1740224 - Kočárky Klokánek České Budějovice

Kočárky Klokánek České Budějovice