Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Veletrh kočárků 2023 a 3 největší výstavy, které stojí za to!

Aktuální seznam veletrhů pro rok 2024 naleznete v odkazu níže

Veletrh kočárků 2024

Po dvouleté, vynucené koronavirové pauze se nám již loni veletrhy kočárků opět rozjely a staly se součástí veletržního dění v Česku. Letos naštěstí nic nebrání řádnému průběhu všech chystaných výstav kočárků a dětského zboží pro rok 2023.

Pojďte se s námi podívat na to, co se pro letošek ještě aktuální.

Podzimní veletrh kočárků For Babies 2023 – byl přejmenován na For Kids

Letošní závěr veletržní sezóny výstavy kočárků a dětského zboží patří jednoznačně 13. ročníku veletrhu her, hraček a potřeb pro děti

Dětský veletrh 2023For Kids 2023

Koná se od 20. - 22.10. 2023 opět ve veletržním areálu v Praze na Letňanech. Tento veletrh bývá o poznání větší než jarní For Kids (který se letos nekonal) a proto se můžete těšit na pestrou nabídku značek a distributorů nejen kombinovaných kočárků, autosedaček a příslušenstí do kočárku. Pro malé návštěvníky a jejich rodiče je zajištěn bohatý doprovodný program.

Doporučujeme při jednom navštívit ve stejném termínu také výstavy For Beauty (20. - 21.10.2023), For Model and Creative (21.10.2023) nebo For Games (20. - 22.10.2023).

Loni jsme na tomto veletrhu dosáhli úspěchu v podobě čestného uznání za kolekci zimních fusaků Jasmine, která byla hodnocena kritérii: největší výběr barev, super kvalita a skvělý poměr cena/výkon. Podívejte se zde: Fusaky

Letos představíme další nové modely zimních fusaků - tentokrát vlněných, nové barvy kočárků pro panenky a dlouho očekávaný upgradovaný model kombinovaného kočárku Jasmine Bennetta.

 

Veletrh Prodítě 2023 – největší výstava kočárků pod jednou střechou

Po tříleté odmlce se nám opět otevřou brány brněnského výstaviště pro oborovou výstavu kočárků a dalšího dětského zboží

ProDítě 2023

Veletrh kočárků 2023Jde o 17. ročník, který probíhá od 2. - 5.3. 2023 na půdě BVV Brno. Na výstavě naleznete spoustu inspirací a je možnost zakoupit vše potřebné pro dítě od A do Z. Každá maminka si vybere. Veletrh v Brně se zároveň těší velké oblibě odborného publika, každoročně se zde uzavře mnoho kontraktačních obchodů.

A česká značka kočárků a doplňků pro miminka Jasmine bude opět u toho! Zveme Vás do pavilónu F, na stánek číslo 029. Letos bude naše expozice sice menší, ale o to rozmanitější. Můžeme prozradit, že předvedeme nové trendy barvy kočárků Jasmine Daisy nebo doplňkový sortiment. Určitě se u nás zastavte!

Zároveń ve stejném čase a místě budou probíhat veletrhy: Stavební veletrh Brno 2023, Dřevo a stavby Brno 2023 nebo populární Mobitex 2023 – veletrh nábytku a interiérového designu.

Dětský veletrh For Kids 2023 – vše potřebné pro vaši ratolest v srdci Letňan

Hned na brněnský veletrh Prodítě volně navazuje oblíbený jarní pražský veletrh potřeb pro děti

For Kids 2023

již 17. ročník tohoto dětského veletrhu měl probíhat v termínu 13. - 16.4. 2023, tradičně ve veletržním areálu PVA EXPO Praha na Letňanech. Těšit jste se mohli na představení novinek a sortimentu nejen z dětského oboru, ale i z oblasti hraček od těch pro nejmenší až po ty větší. Vše, včetně doprovodného programu na jednom místě a pod jednou střechou.

Bohužel tento ročník For Kids byl pořadateli zrušen a nebude se konat. O případné změně Vás budeme včas informovat.

 

Neznáte nabídku české značky Jasmine? Více o Jasmine

Sledujte naše stránky a náš Facebook, jako první Vás budeme informovat o případných změnách v termínech dětských veletrhů. Chystáme také soutěž o volné vstupenky na veletrh Prodítě.

Veletrh kočárků 2023 a 3 největší výstavy, které stojí za to! - 1740821 - Dětský veletrh 2023

Dětský veletrh 2023