Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Malvík – největší prodejny kočárků nejen v Praze

Prodejny Malvík

se dnes řadí mezi nejmodernější a zároveň největší prodejny kočárků v Praze. Málokdo si dovede představit, že za tímto úspěchem stojí neúnavné úsilí a roky tvrdé práce paní Renáty Červenkové-jedné ze spoluzakladatelek společnosti Malvel s.r.o.

malvíkAle pojďme pěkně od začátku. Na úplném startu stála u zrodu prodejny Špuntík v roce 2000 v Praze na Letné v Kamenické ulici. Jak sama uvádí, popudem, proč otevřít kamenný obchod pro miminka v Praze, se jí staly vlastní děti narozené rok po sobě. V té době byl na trhu nevyjímaje Prahy nedostatek specializovaných obchodů, kde vybírat, online byl v plenkách a na prodejnách nebyl adekvátní výběr potřeb pro děti brzy po sobě narozených. Tím vším se inspirovala a rozhodla se zaplnit díru na trhu, podpořena vlastními zkušenostmi potřeb matky s dětmi.

Název Špuntík vznikl prvoplánovaně, od slova špunt – jako dítě. V obchodu si paní Červenková začala realizovat svůj sen o vlastním byznysu. Rodinný podnik-prodejna kočárků, kojeneckého a dětského zboží, si průběhem let získal popularitu nejen v Praze, ale i v širokém okolí.

Jak to ale na světě chodí, lety se mění naše pracovní a mnohdy i rodinné životy. Nevyhnulo se to ani paní Červenkové. Nerezignovala, nechtěla svoji vizi jen tak ukončit a začala od znova. Toužila vybudovat v oboru ještě větší a silnější firmu. To se jí během následujících let 2005–2019 a následně od roku 2019 i s partnery povedlo. A jak vznikl název dnešních prodejen Malvík? Prodejny měly mít něco společného s původním Špuntíkem. Pojítkem se nakonec kromě know-how stala koncovka – ík.

Malvík Family

Kmenové prodejny Malvík s přívlastkem Family dnes tvrdě konkurují ostatním hráčům na trhu, zejména svou šíří sortimentu od levných až po prémiové značky, od dudlíku až po sestavy nábytku do dětského pokoje.

Malvík BrnoProdejny Malvík (každá prodejna má mezi 700–800 m2) mají definovanou jasnou filozofii. Chtějí být místem, kde rodiče uspokojí úplně všechny nákupní požadavky, bez potřeby návštěv dalších obchodů. Služby jako nákup na splátky, hrací koutek, parkoviště, jsou v Malvíku standardem.

Počet vystavovaných značek kočárků se na prodejnách pohybuje okolo 30, což čítá 80-100 kusů fyzicky vystavených kočárků. Mezi nimi najdete i naše kočárky Jasmine. A tím to samozřejmě nekončí. Další sortiment je rovněž pestrý: autosedačky, postýlky, vybavení postýlek, jídelní židličky, přebalovací stoly, zimní doplňky jako fusaky, rukávníky nebo rukavice na kočárek a mnoho dalších potřeb pro péči o kojence, batolata a malé děti.

V Malvíku bedlivě sledují světové trendy v online i offline nakupování a posouvají nákupní zážitek stále dopředu, přestože je k tomu vysloveně nic nenutí. Jednak je to koníček Renáty Červenkové a sportovní duch být nejlepší, navíc společně s partnery ve firmě chtějí skutečně zjednodušovat rodičovství, spořit maminkám peníze i čas, tak, aby se mohly věnovat svým dětem a neřešit jiné nepohodlí.

Malvík Family Jinočany

✓ Velká prodejní plocha ✓ Parkoviště před prodejnou ✓ Venkovní dětské hřiště ✓ Mateřský klub ✓ Dostupnost autem sjezdy z D0 a D5

Severní 278, 252 25 Jinočany
tel.: 321 123 723
Po – Ne: 9:00 – 19.30 hod

Malvík Family Jirny

✓ Velká prodejní plocha ✓ Parkoviště před prodejnou ✓ Dostupnost autem

Poděbradská 779, 250 90 Jirny
tel.: 910 124 873
Po – Ne: 9:00 – 19.30 hod

Malvík – největší prodejny kočárků nejen v Praze - 1740717 - Prodejny Malvík

Prodejny Malvík