Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Zhodnocení veletrhu For Kids 2018

Praha - Letňany nás přivítala teplým, jarním počasím. I díky tomu navštívilo veletrh For Kids, konaný ve dnech 12. - 15.4. 2018 velký počet nastávajících maminek a rodičů.

Vystavovali jsme zde poprvé. Oproti brněnskému veletrhu Prodítě se Jasmine představil na větší ploše, přesněji na 25 m2 a po zkušenosti v Brně byl náš stánek řádně nasvícen reflektory. S drobnými technickými problémy s elektřinou a s konstrukcí jsme se ve středu, dnu příprav vypořádali nakonec dobře.

V Praze jsme předvedli šest barev ze sedmi z kolekce kombinovaného kočárku Jasmine Prime a trojkombinace, kočárek Jasmine Bennetta se představila v deseti barvách, včetně nové Bennetta 10, která byla premiérou pro tento veletrh. Nechybělo také zastoupení pro holčičky, tedy kočárky pro panenky Jasmine Kids. Mile nás překvapila jak návštěvnost naší expozice, tak i fakt, že mnoho maminek za námi neváhalo přijet opravdu z veliké dálky, aby si osobně prohlédly kočárky Jasmine. Rovněž nás těšila skutečnost, že hodně nastávajících rodičů, byť naši značku kočárků neznali si právě odvezli nebo objednali naše trojkombinační kočárky. Potvrdili jste nám, že Jasmine Prime je vhodný kočárek do terénu, že Jasmine Bennetta je moderní kočárek do města nebo, že děláme kočárky s velkou korbou, kterou tak oceňujete.

Mrzí nás snad jen slabá účast firemních zákazníků, děkujeme tímto za návštěvu našeho stánku firmám: Dětský Ráj Praha, Dětský Růžek Praha, VIP Baby nebo AAA kočárky Praha.
Obrovské díky patří všem novým Jasmíňákům, všem zájemcům, příznivcům a podporovatelům naší značky.

Speciální poklonu skládáme týmu našich techniků za skvěle odvedenou práci v čele s manažerem Zbyškem Musialem a také patriotovi Gregorovi Trylskému.

Foto z veletrhu ke shlédnutí zde: https://www.jasminecz.cz/cz-fotogalerie-2.html

Petr a Michal z My Jasmine Trading s.r.o.

Zhodnocení veletrhu For Kids 2018 - 1736278 - na For Kids s maskotem veletrhu

na For Kids s maskotem veletrhu

Zhodnocení veletrhu For Kids 2018 - 1736279 - připravená expozice firmy My Jasmine Trading s.r.o.

připravená expozice firmy My Jasmine Trading s.r.o.

Zhodnocení veletrhu For Kids 2018 - 1736280 - veletržní zátiší

veletržní zátiší