Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Za kočárky Jasmine je vidět kus poctivé práce

Co děláte s láskou a nadšením, poznáte na první pohled.

Za myšlenkou výroby  kvalitní značky kočárků stála na startu odhodlaná parta lidí z oboru a zkušený tým dizajnérů a konstruktérů. Desítky a desítky hodin strávených u počítačů, ve vzorkovně a zkušebně - tobyly naše začátky. Stovky vypitých šálků kávy u diskuzí s návrhy a podněty, než se vytvořilo finále projektu Jasmine.

výroba kočárků JasminePodotýkáme, že bez kvalitní práce pracovníků, kteří rozumí své profesi, bychom se vůbec neobešli. Mluvíme o lisařích a svářečích, kteří dávají nepoddajným trubkám ladnost křivek. O mechanicích s šikovnýma ručičkama, o lakýrnicích, dávajících rámům elegantní povrch a v neposlední řadě také o švadlenách, které šijí kočárkům  finální "kabátky" z těch nejkvalitnějších látek.

Nechceme opomenout práci lidí "schovaných" v pozadí, bez kterých by to také nefungovalo. Jsou to zásobovači, skladníci, manipulanti, řidiči nebo kontroloři kvality.

Víte, co mají tito lidé společného? Lásku ke své práci a právem jim za to patří naše poděkování. Tušíte, co je spojuje?  Poslání společně vytvářet krásné věci, které poskytnou radost, bezpečí a pohodlí vašim nejmilejším.....vašim dětem.

Jsme rovněž rádi, že se do našich výrobků časem vtiskl rukopis našich zákazníků. U nových modelů pracujeme s podněty a nápady uživatelek našich kočárků. Jsme jim tím samozřejmě moc vděčni.

Pokud Vás zajímá, co o nás říkají maminky, přejděte na stránky Recenze kočárků

Za kočárky Jasmine je vidět kus poctivé práce - 1736048 - šití kočárku Jasmine

šití kočárku Jasmine

Za kočárky Jasmine je vidět kus poctivé práce - 1736049 - příprava látek na kočárky

příprava látek na kočárky

Za kočárky Jasmine je vidět kus poctivé práce - 1736050 - finální kontrola konstrukcí

finální kontrola konstrukcí