Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Výstava kočárků ProDítě 2020

Veletrh pro miminka

Před začátkem jara jsme se již tradičně zúčastnili brněnského veletrhu ProDítě 2020, ačkoliv až do poslední chvíle nebylo jasné, zda se největší veletrh dětského zboží v ČR vzhledem k začínající koronavirové pandemii bude konat. Doufali jsme do poslední chvíle, že výstava proběhne a tak se i stalo.

Rychle jsme sbalili kufry, ale především i dodávky plné kočárků a vybavení určeného k důstojné prezentaci naší značky. Po příjezdu do haly V nám začaly odbíjet hodiny příprav stánku Jasmine, který letos měřil rekordních 64 m2. Efektivně jsme využili velký prostor a použili zbrusu nový koncept expozice s dominantní propagační konstrukcí v rohu. Pro pohodlí zákazníků jsme přidali barové stoličky se stoly, na kterých nechybělo drobné občerstvení.

Veletrh ProDítě 2020

začal ve čtvrtek a nesl se v kontraktačním duchu. Náš stánek navštívilo kromě obchodníků i mnoho koncových zákazníků, kteří využili díky menšímu množství lidí komfortního výkladu o všech nabízených produktech. V pátek začalo lidí v hale přibývat a v sobotu i neděli jsme si připadali jako ve včelíně. Na vše jsme byli připraveni i díky posile týmu, která dorazila v pátek ráno.

Letos nás prezentovalo celkem šest: Michal, Maruška, Mety, Viktor, Tom a Kája. Všichni jsme  poskytovali full service, ať už šlo o prezentaci kočárků nebo o odpovídání nejrozmanitějších otázek, přeměřování rozměrů, focení atd.

A co jste vlastně na veletrhu ProDítě mohli vidět?

Premiéru měly nové kočárky pro miminka Jasmine Camino, které jsou výjimečné svými hranatými tvary a novými, většími rozměry hluboké vaničky s úplně novým typem podvozku. Kočárek novinka 2020 byla představena v 5 barevných provedeních. Nechyběly také designové kočárky Bennetta Soft či stylové Bennetty Classic. Měli jsme představeny kočárky hračky Jasmine Kids, tentokrát včetně Jasmine Kids Vvětších kočárků pro panenky.

Výstavu kočárků jsme si všichni moc užili a domů si přivezli jen pozitivní dojmy a trochu té únavy☺.

Závěrem děkujeme všem novým zákazníkům, všem našim obchodníkům a spolupracovníkům. V neposlední řadě také majitelům kočárků Jasmine z dřívějška, kteří se přišli za námi v hojném počtu pozdravit i se svými ratolestmi

Vzhledem k tomu, že byl jarní veletrh For Kids zrušen, budeme se na Vás o to více těšit na podzim do Prahy, kde se bude konat veletrh For Babies a my tam určitě chybět nebudeme!

Výstava kočárků ProDítě 2020 - 1737845 -