Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Vracíme se „na místo činu“ přijeďte na veletrh PRODÍTĚ 2019

Pamatujete si na minulý ročník nejprestižnějšího a nejznámějšího veletrhu Prodítě?

My také! Ano, v Brně to vše začalo - právě zde jsme vloni zahájili výstavu a prezentaci naší značky Jasmine. Tím jsme úspěšně odstartovali sérii navštěvovaných veletrhů napříč celou republikou.

Jelikož se nám na výstavě velmi líbilo, rozhodli jsme se do Brna vyrazit znovu - tentokrát však ve větším formátu a obsazení!

Prodítě 2019 se koná 14. - 17. 3. tradičně v areálu BVV. Náš stánek č. 55, který jsme pro široké spektrum vystavovaných modelů zvětšili na 35 m2 naleznete v hale G2.

Letos tedy představíme nejen tradiční řadu kočárků do terénu Jasmine Prime, designové kočárky Bennetta či klasicky houpací kočárky Bennetta Classic. Na své si přijdou i rodiče očekávající dvojčata. Budou si moci vyzkoušet model Jasmine Bennetta Duo.

Uvidíte však i novinku z naší dílny v podobě zcela nových barevných variací. A to stále není vše - premiéru bude mít na brněnském veletrhu maxi odpružený kočárek s novou, dynamicky laděnou konstrukcí Jasmine Bennetta Soft.

Ať už jste tedy milovníky designových, zcela odpružených nebo terénních kočárků, vsázíte na klasiku nebo čekáte dvojčátka… nebo snad jen vybíráte stylové doplňky ke kočárku… u našeho stánku si zkrátka vždy přijdete na své!

Srdečně vás zveme na nejznámější veletrh zaměřený pro potřeby PRODÍTĚ!

A ten, kdo nepřijede má možnost veletržní dění sledovat na našem FB https://www.facebook.com/jasminecz.cz/

Těšíme se na setkání s Vámi u stánku Jasmine.

Vracíme se „na místo činu“ přijeďte na veletrh PRODÍTĚ 2019 - 1736861 - upoutávka Veletrh Prodítě 2019 Brno

upoutávka Veletrh Prodítě 2019 Brno