Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Vítězka soutěže "Vytvoř si svůj Jasmine"

"Vytvoř si svůj Jasmine", aneb pilotní ročník výtvarné soutěže o nejhezčí ztvárnění dětského kočárku, probíhal v průběhu května a června letošního roku. 
Soutěž probíhala na naší FB stránce a byla určena pro všechny děti v České a Slovenské republice. 
Hlavní cenou byl samotný kočárek pro panenky Jasmine Kids s obrázkem v hodnotě 2.490,- Kč. Náklady jsme samozřejmě pokryli i v rámci poštovného. 
 
Soutěže se zúčastnilo celkem 15 ratolestí ve věku 2 - 14 let. Drtivá většina obrázků přišla z Česka, nicméně přišel i jeden od malé Simonky ze Slovenska. 
A ačkoliv se to možná bude zdát překvapivé, nesoutěžila pouze děvčata, ale také jeden chlapec, který chtěl Jasmine Kids "ulovit" pro svou malou sestřičku.☺
 
Překvapila nás pestrost zpracování jednotlivých soutěžních výtvorů. Děti použily nejen své fixy, pastelky, voskovky, vodovky, ale také i nůžky či lepidlo... to už byly práce vskutku rozmanité, např. kočárek vytvořený ze směsi luštěnin od Natálky (3 roky) nebo vybarvené kočárky z lepenky od dvouleté Laurinky. Jako materiál byla použita také modelína (Eliška – 5 let), látky nebo ruličky od toaletního papíru (Charlottka 5 let).
 
Bezpochyby můžeme všechny děti považovat za kreativní, ale některé také i za velkorysé - vždyť soutěžily o kočárek pro svého mladšího sourozence! Byla to například 14letá Eliška, 12letá Ela nebo zmiňovaný 4 letý Vašík - jediný chlapec celé soutěže.
 
A co následovalo po uzávěrce soutěže? Nejtěžší část. 
Porada 5ti členné poroty, která měla nelehký úkol, a to vybrat nejhezčí a nejoriginálnější
výtvarnou práci. Každé vytvořené dílo bylo něčím zajímavé, okouzlující. Proto se porota usnesla, na tom, že udělí původně neplánované 2. místo všem ostatním dětem, které se zúčastnily. Všichni tak získali bonusovou slevu 1000 Kč na výherní kočárek Jasmine Kids s obrázkem.
 
Absolutní vítězkou a šťastnou výherkyní kočárku pro panenky se tedy stala 3,5 letá Elenka ze Žďáru nad Sázavou, která si vybrala tento kočárek https://www.jasminecz.cz/cz-detail-902322725-kocarek-na-panenky-jasmine-kids-kocka.html
Moc gratulujeme!
 
Veškeré přihlášené práce dětí si můžete prohlédnout ve fotogalerii viz. odkaz https://www.jasminecz.cz/cz-fotogalerie-4.html
Vítězka soutěže "Vytvoř si svůj Jasmine" - 1736494 - Vítězka soutěže Elenka (3,5 let) ze Žďáru nad Sázavou

Vítězka soutěže Elenka (3,5 let) ze Žďáru nad Sázavou