Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Veletrh kočárků 2022. Na co se těšit?

Zajímá Vás přehlídka veletrhů kočárků v roce 2024? Přečtěte si tento článek:
Veletrh kočárků 2024

Po koronavirovém roce 2021 se snad již veletrhy kočárků 2022 budou konat dle předpokladu a v dohodnutých termínech. Stále aktualizujeme stav každé výstavy a veletrhu kočárků v Praze a Brně. Podívejme se na to, na co se tedy můžete letos těšit a zda budou kočárky Jasmine u toho.

Spousta dětského zboží i výstava kočárků v Praze – For Kids láká i letos

Ярмарка малышей 2022

Také veletrh kočárků v Praze For Kids byl v roce 2021 nakonec kvůli pandemii zrušen. Doufejme ale, že letošní 16. ročník vše vynahradí.

Veletrh, kde uvidíte ty nejlepší kočárky současnosti, je plánován na dny 7. – 10. 4. 2022. Tradičně se bude konat v areálu PVA EXPO v Letňanech. Můžete se těšit na desítky značek, bohatý sortiment dětských potřeb a doprovodný program. Jestliže hledáte ty nejnovější kočárky do terénu, nebo třeba sháníte pořádný kočárek pro dvojčata, určitě sem zavítejte.

Ve stejném termínu a na stejném místě budou probíhat i další veletrhy, a sice For Beauty, věnovaný kosmetice a For Pets, věnovaný chovatelským potřebám pro domácí mazlíčky.

A česká značka kočárků JASMINE bude u toho! Jste srdečně zváni na náš stánek. Na ploše 81 m2 představíme všechny dostupné modely kočárků, doplňky ke kočárkům a také horkou novinku kombinovaný kočárek Jasmine Daisy nebo nové rostoucí fusaky do kočárku Jasmine Focca či teepee pro děti.

Další veletrh kočárků 2022 čekejte na stejném místě

Bude se jednat o veletrh For Babies 2022, jediný z velké trojice českých veletrhů, který nebyl zrušen ani v loňském roce. Také zde očekávejte pestrost miminkovského zboží za veletržní ceny a spoustu příležitostí seznámit se s nejmodernějšími trendy i zástupci konkrétních značek.

For Babies je veletrh konající se podvanácté, navštívit jej můžete rovněž v areálu PVA EXPO Letňany, a to v říjnovém termínu od 6. 10. — 9. 10. 2022.

Všech veletrhů dětského zboží se bude i letos účastnit značka Jasmine. Doufáme, že se spolu ve zdraví uvidíme!

 Pro dítě – veletrh, který má vždy co nabídnout

Po loňském přerušení celorepublikově známého veletrhu kočárků v Brně by mělo dojít k opětovnému navázání na úspěšné řady předchozích ročníků. Těšit se nemusíte ale jen na kočárky. Veletrh Pro dítě 2022 nabídne tradičně pestrý sortiment dětského zboží  - kočárky pro miminka, hračky, hry, zdravou výživu, kosmetiku, módu a mnoho, mnoho dalšího.

 Nikdy nechybí ani zábavný i poučný doprovodný program; zkrátka je se na co těšit!

Veletrh Pro dítě se měl původně konat v areálu Výstaviště Brno v zavedeném termínu ve dnech 3. – 6.3. 2022. Pořadatelem byl však posunut na nový termín 28. 4. - 1. 5. 2022, který nakonec padl a veletrh Pro dítě 2022 byl definitivně tento rok zrušen.

Více o Jasmine

Veletrh kočárků 2022. Na co se těšit? - 1740267 - Veletrh kočárků 2022

Veletrh kočárků 2022