Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Veletrh kočárků 2021

Aktuální veletrhy kočárků 2024

Jaké veletrhy kočárků r. 2021 sliboval a jak to nakonec celé dopadlo? Dětský veletrh je každoročně velkou událostí, na níž se těší tisíce rodičů a stovky vystavujících podnikatelů, dychtících předvést své kočárky pro miminka i další dětské zboží.

V roce 2021 však stále řádící pandemie koronaviru bohužel řadu veletržních plánů překazila stejně jako v roce předcházejícím…

Pro dítě – veletrh, jehož dlouhá tradice byla přerušena

Pro dítě – to je název veletrhu kočárků v Brně. Nepředstavují se zde ale pouze kočárky, ale i dětská móda, fusaky do kočárku a dětské potřeby vůbec. Jde o nejstarší akci tohoto typu.

Každý rok spolehlivě přiláká tisíce návštěvníků a velké naděje se upínaly i k ročníku veletrhu Pro dítě 2021. Ten se měl tradičně konat v areálu Výstaviště Brno ve dnech 4. - 7. března. Chystala se sem tradičně rovněž naše značka Jasmine.

Avšak nepříznivá pandemická situace  tento dětský veletrh v Brně překazila. Ročník 2021 nakonec musel být odvolán.

Výstava kočárků v Praze For Kids měla následovat

8. – 11. duben měl být zasvěcen dalšímu veletrhu kočárků v pražském letňanském výstavišti PVA EXPO. Veletrh For Kids vždy nabízí nejlepší kočárky od mnoha zde se představujících značek a také bohatý doprovodný program.

Bohužel byl kvůli koronaviru nakonec zrušen i tento proslulý veletrh kočárků. Rok 2021 zkrátka nebyl v tomto ohledu vůbec příznivým. 

Poslední veletrh pro miminka 2021 se nakonec uskutečnil

Do třetice všeho dobrého - 21. - 24.10.2021 se na stejném místě, tedy výstavišti PVA EXPO, konečně mohl konat veletrh For Babies 2021, v pořadí 11. veletrh potřeb pro děti a kojence. Vystavoval zde i tým Jasmine a navzdory přísným koronavirovým opatřením nebyla  o zájemce nouze! Představili jsme vám naše nové trojkombinace kočárků a další zboží, které upoutalo váš zájem.

Veletrh kočárků 2021 - 1738819 - Veletrh kočárků 2021

Veletrh kočárků 2021