Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Veletrh For Babies 2018 – ve zkratce: děkujeme!

Veletrh kočárků, kojeneckého a dětského zboží For Babies v Praze konaný  25. - 28.10. 2018 byl vyvrcholením letošní sezóny, který se neobešel bez řádných příprav a plánování. Opět jsme "nafoukli" stánek na celkových 28 metrů čtverečních. Mohli jsme tak dopřát větší komfort zákazníkům. Projít jste se mohli po novém červeném koberci pod svitem výkonné, led světelné rampy jako celebrity a čerství majitelé designových kočárků Jasmine.

Novinky na letošním veletrhu byly hned dvě - sourozenecký kočárek Jasmine Bennetta Duo a Jasmine Bennetta Klasik tedy klasický houpací kočárek. Obě nové verze, vycházející z oblíbené Bennetty sklidily úspěch, který předčil naše očekávání.

Nechyběl ani terénní kočárek Jasmine Prime předvedený v šesti barvách a populární designový kočárek Jasmine Bennetta v devíti kombinacích. Představili jsme rovněž nové zimní doplňky - praktické rukavice na kočárek, fusaky nebo designové kožešinové lemy na kočárek.

Nezapomněli jsme ani na děti. Ty si s radostí a úsměvem na rtech obhlížely a samozřejmě i zkoušely kočárky pro panenky Jasmine Kids. Takže z veletrhu neodcházely s prázdnou ani malé holčičky, které si vybraný kočárek rovnou odvezly.   

Jak popsat atmosféru na veletrhu?
Veletrh For Babies byl živý, zábavný, náročný, obohacující, vydařený - jednoduše super!
Počasí (s výjimkou neděle) bylo příznivé a sluneční paprsky zavedly do Expo PVA mnoho mladých rodinek.☺
Na stánku po všechny 4 dny vládla rodinná pohoda….velmi často nás zaskočily extrémní nápory návštěvnosti, které „krotily“ naše milé asistentky Kája s Kristýnkou. Byli jsme v jednom kole, ale byli jsme nadšení - věříme, že se líbilo i vám!

Jak píšeme v titulku, jedním slovem děkujeme! Děkujeme návštěvníkům, kteří za námi přišli na jistotu, ale i těm, kteří značku Jasmine objevili a vybrali si ji až na veletrhu. Nechceme opomenout také poděkovat za návštěvu expozice našimi stávajícími i novými obchodními partnery.

Speciální „thanks“ patří našim pomocníkům, bez kterých bychom se neobešli: děvčatům -  usměvavé Káji, bojující s čerstvě podvrtnutým kotníkem a nachlazením, empatické a všudy přítomné Kristýnce, technickému týmu pod vedením Zbyška a také poradci Radkovi za neocenitelné rady a postřehy.

Foto z veletrhu For Babies 2018 ke shlédnutí zde: https://www.jasminecz.cz/cz-fotogalerie-5.html

Michal a Petr z My Jasmine Trading s.r.o.

Veletrh For Babies 2018 – ve zkratce: děkujeme! - 1736631 - expozice značky Jasmine na For Babies 2018 Praha

expozice značky Jasmine na For Babies 2018 Praha