Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Veletrh a výstava kočárků. Kam se vydat, pokud se o dětské kočárky zajímáte?

Dětské kočárky jsou tu s námi po staletí a dnes jsou prakticky nezbytným pilířem každé výbavy pro miminko. Každý rok se koná v Česku hned několik akcí, kde se můžete seznámit s tím nejnovějším ze současné nabídky. Podívejte se, jaké veletrhy a výstavy kočárků v Česku mohou váš zájem uspokojit. 

Veletrh a výstava kočárků For Kids

Tento několikadenní veletrh se každoročně koná v areálu PVA EXPO v pražských Letňanech. Pravidelně se zde prezentují desítky značek kočárků i autosedaček, které je  možné za veletržní ceny nakoupit. A nejen to.

Najdete zde i celou řadu dalšího vybavení pro děti  - od plenek přes oblečení po nejrůznější hračky. For Kids je veletrh dětského zboží obecně.

Stálým zpestřením každého ročníku tohoto veletrhu a  výstavy kočárků v Praze bývá i rozmanitý doprovodný program plný různých her a představení.

Souběžně s For Kids se obvykle v areálu letňanského výstaviště konají další akce a výstavy, často tematicky související – třeba výstavy věnované domácím mazlíčkům. Neváhejte tedy zabrousit i do jiných prostor výstaviště!

Na For Kids se pravidelně objevuje i stánek náš značky Jasmine. Zjistěte si o naší značce a nabídce více, a třeba k nám na této výstavě půjdete již na jistotu!
Více o Jasmine

Pro dítě – veletrh kočárků patřící mezi největší u nás

Dětský veletrh v Brně s názvem Pro dítě tvoří spolu s pražskými For Kids a For Babies velkou trojku dětských veletrhů v ČR a sám je nejstarší svého druhu.

Také na veletrhu Pro dítě najdete pestrý sortiment dětského zboží, zahrnující nejen kočárky, módu, hry, ale i dětskou výživu a vůbec vše pro vaše ratolesti, jejich pohodlí, pohodu a zdravý vývoj.  Pravidelně se zde prezentuje více než stovka značek. Nechybí ani doprovodný pódiový program, soutěže, přednášky i poradenství.

Místem konání tohoto veletrhu kočárků v Brně je pravidelně areál brněnského výstaviště.

Také veletrhu Pro dítě se pravidelně účastní i kočárky Jasmine. Prakticky vždy se zde objevíme s nějakou novinkou, nenechte si zde tedy náš stánek ujít!

Podívejte se, co v Jasmine nabízíme

Výstava kočárků v Praze For Babies

Z veletrhu kočárků v Brně se opět vracíme na letňanské výstaviště, kde se každoročně koná další z populárních veletrhů pro miminka.

For Babies je veletrh, který je orientovaný především na zboží pro nejmenší. Kočárky, autosedačky, oblečení a mnoho dětských potřeb, to zde můžete levně pořídit za veletržní ceny. Výjimkou nemusí být ani slevy v desítkách procent. To se vyplatí právě u nákupu takového dětského kočárku.

Podobně jako u výše uvedeného veletrhu For Kids můžete čekat, že na výstavišti bude probíhat řada tématicky souvisejících výstav. Veletrhy jako For Games a For Toys, věnované hrám a hračkám, často probíhají souběžně, právě s For Babies.

Veletrh kočárků a dalšího dětského zboží Babyplace

Desítky značek představují své zboží na tomto ostravském veletrhu pro miminka, konajícím se v prostorách prodejny Babyplace v Krmelínské ulici v Ostravě-Hrabové. Nechybí kočárky, autosedačky a další výbava pro nejmenší. Vše zde můžete pořídit s výraznou slevou.

Jak je u dětských veletrhů dobrým zvykem, můžete se i zde těšit  na tombolu a doprovodný program.

Veletrhy dětských kočárků – pohled zpět i vpřed

Jak probíhaly kočárkové veletrhy v předchozích letech? Přečtěte si více v našem článku o veletrzích kočárků v roce 2022.

A co přinese aktuální rok 2024? To zjistíte v našem přehledu veletrhů kočárků v roce 2023.

Zajímá vás i historie kočárků?

Veletrhy kočárků jsou místy, kde narazíte na špičku v současné produkci kočárků a rozhodně stojí za návštěvu. Co když se ale o kočárky zajímáte nejen z praktického hlediska, ale chcete se dozvědět více o jejich původu a historii?

S fascinujícími příběhy dětských kočárků a průřezem napříč jejich vývojem se můžete seznámit hned na několika místech České republiky. Pokud vás tato tematika láká, rozhodně se nezapomeňte podívat na 5 našich tipů na muzeum retro kočárků!
Veletrh a výstava kočárků. Kam se vydat, pokud se o dětské kočárky zajímáte? - 1740296 - Veletrh kočárků

Veletrh kočárků