Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Ohlédnutí za veletrhem Prodítě 2018

Brněnský veletrh Prodítě 2018 byl pro nás skvělou akcí. Nejen pro to, že jsme na výstavišti odhalili zbrusu nový, moderní kočárek Jasmine Bennetta, ale především proto, že jsme v Brně vystavovali úplně poprvé. Počasí venku nikomu moc nepřálo, přesto to v temperované hale B nikomu nevadilo. Využili jsme možnosti setkat se se stávajícími a poznat se i s novými velkoobchodními zákazníky. Moc nás těšila skutečnost, že jsme měli tu čest poznat zákazníky a příznivci značky Jasmine osobně.

Na ploše cca 18 m2 byla představena stávající řada trojkombinace kočárku Jasmine Prime ve čtyřech nejprodávanějších barvách a rovněž už zmíněná trojkombinace Jasmine Bennetta, které jste ve FB anketě vybrali název. Bennetta se představila v 7 provedeních v eko kůži kombinované novými a moderními tkaninami. Ukázali jsme také dva nejprodávanější kočárky pro panenky Jasmine Kids, které dělaly po celou dobu trvání expozice největší radost malým „maminkám“. Díky vaší podpoře a zpětné vazbě jsme načerpali množství podnětů a poznatků, které chceme uplatnit i při konstruování dalších modelů sportovních a kombinovaných kočárků. Reakce, ve kterých jste nám sdělovali, že děláme kočárky „tak trochu jinak“ nás utvrdili v tom, že kráčíme správným směrem, který jsme si vytýčili na samém začátku naší práce.
Držíme se a nadále budeme věrni našemu firemnímu sloganu: "Design, styl a elegance bez hranic".

Jmenovitě děkujeme za návštěvu a přízeň našim stávajícím partnerům: Dětský ráj Praha, Kočárky Kopřivnice, Kočárky Jany Jihlavy, Kočárky Laland Uherské Hradiště, Kočárky Daniela Kolín, Kočárky Uherský Brod, Dětský Růžek Praha. Dále novým obchodním partnerům:  Dětský Ráj u Kačenky Teplice, Adria Piešťany, Včielka Mája Dunajská Streda, Dara baby Valašské Meziříčí, Kočíky Senec, Kočíky Komárno nebo Kočárkov Náchod.
Speciální "thanks" patří naším skvělým technikům za obětavost a nasazení v čele s manažerem Zbyškem Musialem, bez kterých bychom stavěli a rozkládali expozici snad věčnost a našemu generálnímu partnerovi a příteli Gregorovi Trylskému.

Záběry z veletrhu můžete vidět zde: https://www.jasminecz.cz/cz-fotogalerie-1.html

Petr a Michal z My Jasmine Trading s.r.o.

Ohlédnutí za veletrhem Prodítě 2018 - 1736114 -
Ohlédnutí za veletrhem Prodítě 2018 - 1736115 -
Ohlédnutí za veletrhem Prodítě 2018 - 1736116 -