Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Kočárek z eko kůže

Cool trend posledních let, Pořídit kočárek z eko kůže nebo kožený kočárek? Pojďme se podívat, co by mohlo hovořit pro první variantu.

Kočárek z eko kůže?

Cool trend posledních let, Pořídit kočárek z eko kůže nebo kožený kočárek? Pojďme se podívat, co by mohlo hovořit pro první variantu.

Kočárek z eko kůže je cool tipem

pro nákup dětského kočárku pro miminko. V Jasmine rádi pracujeme s tímto materiálem, kvůli jeho oblibé a variabilní možnosti zpracování. V zásadě neděláme celokoženkové kočárky. Třeba koženková stříška vypadá příliš robustně a nikdy se pěkně nevypne jako látka. Nezapomeňme také na to, že je eko kůže těžší, proto má takový celo koženkový kočárek vyšší hmotnost.

Rádi kombinujeme koženku s látkou pro výrobu hlubokých vaniček, kde docilujeme absolutního vypnutí koženky na plastový korpus korby. DFále tak postupujeme i u výroby košíků pod kočárek, které snesou jakékoliv zašpinění nebo u výroby tašek a batohů na řídítka kombinovaných kočárků. Používáme prémiové eko kůže a látky, které jsou prodyšné, s UV filtrem a případnou impregnací, s certifikací Öko-Tex Standard 100. Výsledné kočárky působí luxusně a elegantně.

Eko kůže

Eko kůže na kočárky

je ve skutečnosti umělý materiál - napodobenina pravé kůže, kterou tvoří textilní úplet (její vnitřní strana) a horní vrstva, která je tvořena netoxickým polyuretanem. Jde o pružný a odolný materiál, který je zároveň nealergický, skvěle se barví v široké škále odstínů, lescích i matech. Lze vyrobit jak eko kůži hladkou, tak i jakkoliv strukturovanou s charakteristikou pravé kůže, takže výsledná imitace připomíná originál.

Eko koženka na kočárku nepracuje, nepraská, neloupe se a nehrozí blednutí, jako třeba u látek.

Koženkový kočárek

se jednoduše a prakticky udržuje. Jakoukoliv špínu a prach z něj jednoduše omyjete vlhkým hadříkem namočeným do vlažné vody s jarem nebo v mýdlové vodě. Nehrozí žádné skvrny po otření. Eko kůže se nijak neimpregnuje a není ji nutné ošetřovat, takže je tzv. bezúdržbová.

Pokud Vás zaujalo téma kočárků z eko kůže, podívejte se na naše kočárky Jasmine šité z tohoto moderního a trendy materiálu.

Rovněž vyrábíme i luxusní kožené kočárky - ani pro kožený kočárek nemusíte chodit nikam jinam.
Podívat se na originální kožený kočárek z italské kůže

Kočárek z eko kůže - 1738209 - Kočárek eko kůže

Kočárek eko kůže