Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Kočárek s velkou korbou

Hluboké kočárky Jasmine se pyšní jednou z největších velikostí korby kočárku na českém trhu

Kočárek s velkou korbou

Jasmine Bennetta SoftJasmine Camino se řadí mezi kočárky s největší korbou na českém trhu. Například délka korby kočárku Bennetta je úctihodných 90 cm se šířkou 40 cm. Její mladší sestřička Camino má vaničku o 2 cm kratší, přesto si i tak činí oprávněný nárok na označení hluboký dětský kočárek. Díky svému hranatějšímu tvaru poskytne o 3 cm větší vnitřní prostor než Bennetta, čímž se také řadí mezi největší kočárky na trhu. Oba moderní hluboké kočárky s velkou korbičkou poskytnou vašemu miminku maximální prostor pro klidný spánek a pocit bezpečí. 

Hluboký kočárek - velká korba

Klasický hluboký kočárek má rovněž několik pozic polohování zad od malého přizvednutí až do pozice pro větší, zvídavé miminko. Korbička je vyrobena z plastu, pošita kvalitní měkčenou eko koženkou, která se snadno udržuje a je stabilní. Samozřejmostí je přírodní, kokosová podložka na dně vaničky, která zajišťuje dobrou ventilaci a kvalitní spánek dítěte. Kočárek s hlubokou korbou má možnost upevnění této korby po i proti směru jízdy.

Kočárek korba 90 cm

má i svou další nespornou výhodu, a to zejména pro zimní miminko. Do tak dlouhého, hlubokého kočárku pro miminka vložíte i velký rostoucí fusak nebo huňatou deku. Velikost korby kočárku patří mezi nejdůležitější informace, které by měly nastávající rodiče zajímat.

Jak velkou korbu kočárku preferujete Vy? Jak by podle vás měl být dětský kočárek hluboký? Sázíte na délku korby kočárku a hledáte co největší hlubokou korbu, nebo Vás tento parametr nezajímá?  

Prohlédnout kočárky s velkou korbou

Kočárek s velkou korbou - 1737454 - Kočárek Jasmine Bennetta Soft s velkou korbou

Kočárek Jasmine Bennetta Soft s velkou korbou