Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Kdy kupovat kočárek

Otázka, kdy se kupuje kočárek, zaznívá u novopečených rodičů často. My vám v tomto dilematu uděláme jasno.

Kdy kupovat kočárek?

Maminky se po otěhotnění dříve či později zaobírají tématem, kdy koupit kočárek. Čekat s nákupem na poslední chvíli nebo mít kočárek doma půl roku před porodem?

Kdy koupit kočárek pro miminko?

Pořízení kočárku není už na první pohled tak jednoduché, jako třeba nákup potravin v samoobsluze. Tam nakoupíte vše potřebné hned. Obchody s kočárky často bojují s prostorem, nemají od všech značek vystaveny všechny modely a barevné varianty. Stává se, že vámi preferovaný kombinovaný kočárek není skladem a musí se u výrobce nebo distributora objednat. Dodání může některým prodejcům trvat i několik týdnů. Proto je dobré začít přemýšlet kdy pořídit kočárek již dříve. Kdy je ten správný čas? Ideálně 1-2, případně max. 3 měsíce před termínem porodu.

V tu dobu máte ucelenou představu o nabídce na trhu, znáte cenové rozpětí. S určitostí už víte, co pro své miminko chcete. Zůstává Vám dostatek času na výběr a nákupy dalších potřeb pro dítě. Ušetříte si zbytečné starosti a odpadne stres z pocitů, že vše včas nestihnete nakoupit.

Naše firma Vám při nákupu kočárku, autosedačky nebo dětské matrace do postýlky zajistí uskladnění zdarma do termínu porodu a záruční dobu bude počítat až od data odeslání objednávky k vám domů.

Začínáte vybírat kočárek a nevíte, kde začít? Zkuste to právě u naší značky. Nechte se inspirovat a podívejte se na to, jak nás hodnotí samotní zákazníci.

Kdy jste kupovali kočárek vy?

Podělte se s námi v komentáři o vaše konkrétní zkušenosti a příběhy. Třeba se z nich ostatní sami poučí, kdy vybírat kočárek.

Kdy kupovat kočárek - 1738261 - Kdy koupit kočárek

Kdy koupit kočárek

Vložit komentář

Jméno
Email ( Email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opiště kód
antispam
     Více informací