Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Brněnský veletrh Prodítě 2019 dopadl na jedničku

V minulém týdnu od 14. do 17. 3. 2019 jsme zahájili sérii veletrhů v letošním roce. Veletrh Prodítě v Brně pro nás znamenal návrat na místo činu, kde jsme s veletrhy začali.

A připravovali jsme se na Vás důsledně. Po technické stránce jsme stánek zase zvětšili, aby se do něj vešlo co nejvíce kočárků. Náš plac jsme přeskupili tak, aby byl atraktivní pro Vás a praktický pro nás. Přidali jsme další stolek pro Vás, milé zákazníky, ať se u nás cítíte dobře a pohodlně – bohužel mnohdy ani zvětšené kapacity nestačily a tak se máme co ponaučit do příště☺. Nechyběly ani letáčky novinek a katalogy, po těch se na veletrhu jen tak zaprášilo.

Ptáte se, co jsme na ploše 35 m2 představili?

V první řadě zbrusu nový model: kočárek Jasmine Bennetta Soft postatou tohoto moderního kočárku je sportovně řešená konstrukce, která má dvě odpružení. Jedno je na zadních kolech a další – regulovatelné v její středové části. Touto konstrukční úpravou se tento kočárek zařadil mezi nejlépe odpružené kočárky na našem trhu. Skladnost Bennetty Soft je ještě úspornější než u její předchozí verze. Rovněž se vyladil design u Softu 11-13, kde je kromě nových barev Silver, Gold a Copper i nový design kol a taška.

Samostatnou kapitolu a značné místo v našem stánku zabírala kolekce Bennetta Soft Limited Edition – v pěti nových barvách, která vzbuzovala velkou pozornost. Dokonalý styling v podobě designových koleček, nově sportovně šité tašky s možností použít i jako batoh na záda nebo revoluční řešení sportovního sedáku, který je lehký a zároveň maximálně skladný, to vše zanechalo velký dojem. Své místo si našly i klasické kočárky Jasmine Bennetta Classic.

Stálá přítomnost zákazníků u naší expozice pro nás byla velkým překvapením. Slova docenění, chvály a podpora členům týmu naší rodinné firmy nás utvrdily v tom, že se vyplatí vytrvat v úsilí a nadšení, dělat věci pořádně, a hlavně pro zákazníky.

Závěrem chceme poděkovat technikům v čele s Radkem za stavbu nádherného stánku a v neposlední řadě našim holkám Kristýnce a Káji s kluky Toníkem a Tomem, bez kterých bychom si tento krásně prožitý veletrh nedovedli představit.

Záběry z veletrhu můžete vidět zde: https://www.jasminecz.cz/cz-fotogalerie-6.html

Michal a Petr z My Jasmine Trading s.r.o.

Brněnský veletrh Prodítě 2019 dopadl na jedničku - 1737359 - stánek Jasmine veletrh Prodítě 2019

stánek Jasmine veletrh Prodítě 2019