Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

10.9.2020 Bartošovi, Šumperk

Jsme moc moc spokojení, po městě se za námi otáčejí a dávají do řeči...

"Zdraví vás spokojení rodiče Bartošovi ze Šumperka. Když jsme čekali Elišku, začala jsem si víc prohlížet kočárky ve městě. Přála jsem si ten s velkýma kolečkama a velkou korbou, což mi schválili i zkušenější kolegové - tatínci. Říkali: "Hlavně velký kola, v zimě se ti bude parádně jezdit.". Nastávající babička se přidala: "Hlavně velkou korbičku, Eliška se narodí v létě, v zimě budeš potřebovat v kočárku místo na teplý fusak." A další zase radili: "Lepší je houpací kočárek, bude ti krásně spinkat."

A tak jsem začala pátrat po internetu, až na mě vyskočil obrázek kočárku Jasmine Bennetta Classic - modro-hnědý. Elegantní, krásný, moc se mi líbil, ale nejdříve jsem si ho chtěla ošahat na živo. A tak jsme s manželem vyrazili do Brna na veletrh Pro dítě a dobře jsme udělali.

Odvezli jsme si krásný kočárek jen ve světlejší barvě, přece jen pro holčičku a na léto se hodí lépe světlejší barva. Jsme moc moc spokojení, po městě se za námi otáčejí a dávají do řeči. I Eliška v něm krásně spinká - viz foto =) Slouží nám i jako houpačka - uspávačka doma, protože si korbičku nosíme do bytu. A ještě jedna poznámka. Úplně stejný kočárek viděl manžel v nedalekém Zábřehu, vozil se v něm chlapeček. Děkujeme moc za tento kočárek, doporučujeme všem."

10.9.2020 Bartošovi, Šumperk - 1738790 - 10.9.2020 Bartošovi, Šumperk s malou Eliškou v kočárku Jasmine Bennetta Classic E 02

10.9.2020 Bartošovi, Šumperk s malou Eliškou v kočárku Jasmine Bennetta Classic E 02